vrijdag 4 juni 2010

iTunes account met betaling via automatische afschrijving dmv Click & Buy

Veel mensen willen betaalde applicaties downloaden uit de app-store, maar kunnen dit niet omdat ze geen creditcard hebben, of niet weten hoe ze een account kunnen aanmaken waarmee ze betalen via een gewone bankrekening. Hier de uitleg:
Als je nog helemaal geen iTunes account hebt, begin je bij stap 1. Als je al wel een iTunes account hebt, maar niet weet hoe je ervoor zorgt dat je met deze account kunt betalen met een gewone bankrekening, ga verder bij stap 6.

1. Open iTunes
2. Klik op iTunes Store aan de linkerzijde, vervolgens op Log in rechtsboven in.
3. Er opent een venster, klik hier op het knopje 'Maak nieuwe account aan'
4. Klik op Ga door, en accepteer de algemene voorwaarden, klik opnieuw op Ga door.
5. Vul hier je gegevens in en vink aan wat je allemaal in wilt ontvangen per email (info over updates e.d.). Klik ga door.

Als je al een iTunes account hebt en je wilt graag betaalde apps kunnen downloaden en laten betalen via Automatische afschrijving, log je in bij iTunes. Ga nu met de muis op je account naam staan (dit is het email adres dat je hebt opgegeven bij Apple) en vervolgens klik je op het kleine pijltje wat nu naast de account naam staat. Klik hierna op Account. Je account gegevens worden nu getoond, klik op Betalingsgegevens bijwerken, en klik hier op de Click & Buy radio button

6. Vervolgens bij geef betalingsmethode op: Klik op de radio-button voor Click & Buy. Je wordt gelijk doorverwezen naar de website van Click & Buy. Hier moet een account worden aangemaakt. Je ziet als het goed is dit:



7. Klik op het icoontje waar onder Automatische afschrijving staat.
8. Vul de gegevens in, klik op verder
9. Vul de adres gegevens in, samen met je wachtwoord. (Dit wachtwoord moet minstens 6 karakters lang zijn. Ook moet het minstens 1 speciaal teken, 1 Hoofdletter en 1 cijfer bevatten.) Klik op verder.
10. Geef uw mobiele nummer op en klik op 'Versturen'.
11. Voer de 6 cijferige code in die u hebt ontvangen op uw mobiel. Klik 'Bevestigen'.
12. Geef toestemming om iTunes te laten starten (als deze niet al aanstaat). In iTunes krijgt u vervolgens dit te zien:



13.Vul hier uw gegevens in en klik op 'Ga door' Hierna bent u klaar. Klik op 'Gereed'

Hierna bent u ingelogd op uw account en kunt u apps kopen, dit word dan meestal een dag of 2-3 na aankoop van uw opgegeven rekening afgeschreven. Test het met Week App! : http://itunes.com/apps/WeekApp

2 opmerkingen:

  1. En dan goed in de gaten houden wat er wordt afgeschreven !!! Bij mij worden er apps afgeschreven die gratis waren en plotseling geld kosten. En dan wordt het niet eenmaal maar meerdere keren afgeschreven

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezien alle reactie's op internet wacht ik nog op de dag dat zulk soort bedrijven van de aardbodem verdwenen zijn (VERSCHRIKKELIJK)
    En nee, ik ben geen wanbetaler of gierig of zeurderig persoon maar word het wel zo.

    BeantwoordenVerwijderen